vineri, 12 noiembrie 2010

Intrati, dar cu buletinul

In coltul portocaliu, Monica Ridzi, Roberta Anastase si Elena Udrea. Monica, realizeaza ca un copil este singura solutie pentru a scapa de securitatea lui Nastase. Roberta, avand cunostinte in domeniul matematicii dobandite la Harvard, face o numaratoare care bineinteles, nu este inteleasa de poporul mult prea captivat de serialul tarziu OTV'ist. Elena, elena...
In coltul rosu, Robert Negoita, Nicolae Banicioiu si Radu Mazare. Doar cel din urma seamana cu Berlusconi, ceilalti 2 sunt doar niste iubitori de sex frumos. Probabil frustrati de faptul ca nu au fost colegi la tineret cu anumite doamne ale politicii noastre. Doamne care lasa in urma o puternica echipa a tineretului Democrat Liberal. Atat de puternica, incat au reusit sa izvorasca urmatorul comunicat de presa.
Imi si imaginez urmatorul bal TSD din Mangalia. Tinerii PSD-isti, suparati foc pe imaginea deloc frumoasa pe care le-au creat-o cei de la centru, isi vor tine colegii pusi pe distractie pe la usi.
Cum i-ar sta lui Mazare, prin boschetii din fata de la Vision, deghizat intr-un adolescent, rugand un alt pusti sa-i puna si lui stampila sa poa' sa intre?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu