vineri, 19 noiembrie 2010

De la „banchier de CEC” la europarlamentar PD-L, sau de la Trans Bank la preşedintele României

Sunt oameni care nu pot şi vor, oameni care nu vor şi pot, dar sunt şi oameni care vor şi pot. Trebuie să recunoaştem că Băsescu este unul dintre ei. Iar am căscat gura la televiziunile mogulilor şi am crezut că asta cu Fătuloiu e o făcătură. Cu o asemenea opoziţie, cu o asemenea societate civilă, nu ştiu de ce nu îşi angajează guvernul răspunderea pe demiterea tuturor şefilor poliţiei. Ce rost mai are să mai strice Igaş un cent cu Falcă?

2 comentarii:

  1. Ce te apucă vere de încălzishi ciorba de amu'10 ani cu clipu'? În ce priveşte Fătuloiu, încerc să fiu rezervat. Bifează la capitolul imagine, dar să nu-mi spună că nu a măncat usturoi înainte, pentru că-i pute gura...

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi am recunoscut măi Bazel că e tare. Cât despre film, e adevărat că acum 10 ani s-a întâmplat :)) ce vină am eu, doar mi-a plăcut.
    Cât despre Fătuloiu, mai citesc şi eu, pentru că nu am acces la informaţii direct de la sursă. Tot ce pot face, este să-mi dau cu părerea. În asta constă un blog. Să iţi spui părerile personale. Nu e nimic oficial.

    RăspundețiȘtergere