marți, 9 noiembrie 2010

Hartia va fi albastra

Ma uitam astazi pe la TV, pe cateva bloguri, iar una dintre stiri, era cea legata de protestul lui Badea si al lui Ciutacu impotriva CNA.
Unul dintre motivele amenzii: Ciutacu a facut-o pe madame' Udrea "buna".
Acum, ma gandeam ca poate s-ar impaca si capra si varza, daca posesorul tablei de sah ar muta-o pe Roberta la conducerea CNA. Asa, ar fi si Roberta fericita ca ar conduce ceva, iar in acelasi timp, opozitia si-ar putea relua vizitele prin camera.Nu de alta, dar cine ar putea cel mai bine sa sa ne spuna daca doamna Udrea este buna sau nu, daca nu ... o Miss.
Revenind la aprecierile celor care venisera sau nu din solidaritate cu cei 2, multi erau resemnati cu faptul ca in '89 s-a murit degeaba.Nu stiu cum era inainte, asa ca nu imi poate fi frica pentru o eventuala repetare a lucrurilor, insa stiu ca de murit, s-a murit.



9 comentarii:

  1. Am ajuns aici prin intermediul blogului lui Mircea Badea. Cum esti la inceput, iti urez succes si daca vrei sa-ti personalizezi blogul poti sa arunci un ochi pe site-ul din semnatura. Bafta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta. Asteptam sa te citim:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Muircea Badea a vrut... dar ca de obicei, nu a putut!
    http://antimitocan.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Marius! Mult succes! Si eu sunt la inceput si constantean in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. dan sms macete sunt un mare bou si recunosc

    RăspundețiȘtergere
  6. am recunoscut ca esti bou in locul tau
    se vede ca nu ai inteles nimic da cum sa intelegi cand u ai 1 neuron si ala e in coma

    RăspundețiȘtergere
  7. buna marius, te-am gasit din intamplare citind despre alesii nostrii si nu pot decat sa te felicit,si sa iti urez bafta! bravo!

    RăspundețiȘtergere