luni, 6 decembrie 2010

Moş Nicolae, spiritul sărbătorilor, nuieluşe pentru politicieni incompetenţi şi corupţi, oameni trimişi de Dumnezeu


Îmi aduc aminte de ultimele sondaje de opinie. În nici unul, PD-L'ul nu sare de 15-16 procente. Şi acum ce se întâmplă !? Cu 30%, românii aproape că trimit un nou deputat PD-L în parlament. Asta în condiţiile în care de Ignat vor tăia parizerul. Sau poate îl trimite Dumnezeu. Acest test îmi reconfirmă ipocrizia şi duplicitatea românilor, lipsa de discernământ şi minimul de cultură şi integritate. Nu mă aşteptam nici pe departe ca acele sondaje să fie bune, deoarece, repet, apetitul românului la "moka" creeaza o diferentă de câteva procente. Dar parcă nu de 15.
Remus Cernea, acuză pe pagina sa de Facebook, că se dă mita electorală, că oamenii sunt aduşi cu maşini de către membrii PD-L să voteze. Cu 269 de voturi ( aprox. 1 % ), e greu să deschizi gura. Remus Cernea încă nu a înţeles că în politică nu câştiga cine are mai mulţi prieteni online.
Mariana Câmpeanu acuză că s-au dat alimente şi 100 de lei pentru vot. Toate acestea şi multe altele sunt foarte posibile. Concluzia nu îmi lasă decât un nou gust amar. Întradevăr, politicienii trimişi de către noi să ne reprezinte, nu sunt altceva decât oglindirea perfectă a noastră, a celor care îi trimitem acolo. Ăştia suntem, asta merităm.

2 comentarii:

  1. Domnule Marius,
    Şi s-o spunem până la capăt: tovarăşa de la penele a căştigat într-un fief PNL, preşedinte de consiliu judeţean (contează mult), dar şi cu ajutor de la PRM " Filiala judeţeană Hunedoara a Partidului România Mare nu are un candidat propriu în alegerile parţiale din Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor, dar susţine candidatura fostului ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, membră a Partidului Naţional Liberal."
    Deci, pedeleii nu stau precum visează sondajele. Se poate şi mai bine domnu' şi o să constataţi asta prin 2012, când pedeleii o să le i-a faţa peneleilor.
    Amu' să nu credeţi că toarşa penelistă n-a cheltuit bani pentru motivarea alegătorilor ! Nu cred nici în ruptul capului. Stă în spiritul mioritic ca votantul să pună bot la pixuri, baloane, găleţi, bani dacă se poate, etc...cine ştie ce ne va rezerva viitorul ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stau deloc cum visează sondajele. Exact asta şi spuneam. Din contră, stau mult mai bine decât mă aşteptam şi eu, care oricum nu dădeam crezare acelor sondaje.

    RăspundețiȘtergere